Medicatierol

De Medicatierol helpt u bij de inname van uw geneesmiddelen

Gebruikt u geneesmiddelen? Dan weet u waarschijnlijk dat u voor een optimale werking uw medicatie op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid dient in te nemen. Dat is niet zo gemakkelijk als u meerdere geneesmiddelen gebruikt. Om u daarbij te ondersteunen, heeft Apotheek Voorzorg de Medicatierol ontwikkeld. Deze is verkrijgbaar via onze apotheek.

In uw Medicatierol zijn al uw medicijnen verpakt naar innamemoment

Een Medicatierol bestaat uit een strip van plastic zakjes. In een zakje bevinden zich precies die medicijnen die u op een bepaald moment dient in te nemen. Op het zakje is vermeld wanneer dat is. Met de Medicatierol kunt u gemakkelijk controleren of u alle medicijnen heeft gebruikt. U hoeft niet langer te onthouden wanneer u een geneesmiddel dient in te nemen en in welke hoeveelheid. U opent simpelweg het volgende zakje van de rol, op het tijdstip dat op het zakje vermeld staat.

Uw Medicatierol wordt voor u persoonlijk gemaakt

Welke medicijnen er precies in uw Medicatierol zitten, wordt bepaald door het recept dat uw arts u voorgeschreven heeft. De praktijk stuurt al uw recepten naar Apotheek Voorzorg en wij maken er uw persoonlijke Medicatierol van. Daarin zijn wij gespecialiseerd, we doen niets anders. Elke week (of elke twee weken), maken wij een nieuwe Medicatierol voor u. U haalt hem eenvoudig op bij de praktijk, of misschien bezorgt hij hem wel bij u aan huis.

Gemak in het gebruik voor een betere levenskwaliteit

Met de Medicatierol biedt Apotheek Voorzorg veiligheid en gemak in medicijngebruik tegen een betaalbare prijs. Onze gebruikersvriendelijke medicatieverpakking bevordert uw therapietrouw en uw levenskwaliteit en levert bovendien een kostenbesparing op. Innovatief als concept. Perfectie in kwaliteit. Gemak in het gebruik. Dat is de Medicatierol van Apotheek Voorzorg.

Komt u voor meer informatie eens langs bij ons in de praktijk.

 

Contact

Spoednummer 0227 60 28 89
 

Breedijk & Stuijt

Brinkweg 3
1771 CN Wieringerwerf
Telefoon:
0227 60 24 50
Fax:
0227 60 02 90
De Schakel (alleen spreekuur op afspraak)
Langeweg 3 in Slootdorp
Routebeschrijving >

over de praktijk