Herhaalmedicatie

Proactief herhalen

Wij werken bij ons in de apotheek met de service Proactief herhalen. Als u gebruik maakt van deze service dan zorgen wij dat uw chronische medicijnen automatisch worden herhaald. Dit houdt het volgende in:

 - Wij houden bij wanneer uw medicatie weer moet worden aangevuld.

 - Uw chronische medicatie hoeft u maar 1x in de 3 maanden op te halen

 - U hoeft uw medicatie niet meer zelf te bestellen

 - U krijgt bericht via de email wanneer uw medicatie klaarstaat in de apotheek

Voor u betekent dit gemak en zekerheid en de service is bovendien kosteloos. U kunt een formulier afhalen in de praktijk, deze kunt u thuis invullen en weer inleveren bij ons.

 

Herhalen voor niet-chronische medicatie

Voor het herhalen van medicijnen kunt u op beide locaties een uitgeknipt etiket deponeren in de daarvoor bestemde bus bij de ingang van de praktijk. Ook bestaat de mogelijkheid om uw herhaalmedicatie te bestellen via deze website.

Als u herhaalmedicatie voor 12.00 uur bestelt, kunt u deze de volgende werkdag ophalen vanaf 13.30 uur. U kunt uw medicijnen afhalen in de locatie waar u ze besteld heeft. Bij bestellingen via internet graag vermelden waar u deze komt ophalen. U blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het tijdig bestellen van uw herhaalrecepten.

Met recepten van specialisten of tandartsen kunt u ook iedere dag terecht. Indien voorradig wordt het medicijn direct voor u klaargemaakt.

Contact

Spoednummer 0227 60 28 89
 

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Breedijk & Stuijt

Dr.Sicco Mansholtstraat 1-3
1771 CS Wieringerwerf
Telefoon:
0227 60 24 50
Fax:
0227 60 02 90
Brink 53a
1774 BB Slootdorp
Routebeschrijving >

over de praktijk