Spreekuren

 

Spreekuren

Voor het maken van afspraken, telefonisch spreekuur of huisbezoek kunt u bellen naar nummer 0227 - 602450, uitsluitend 's morgens tussen 08.00 en 10.30 uur en 's middags tussen 13.30 en 14.30 uur.

Alle spreekuren gaan volgens afspraak. Bij het maken van een afspraak informeert de assistente, op verzoek van de huisartsen, naar de reden van het consult. Zij doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is daartoe opgeleid en zij is net als de huisarts verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Wanneer een afpraak niet door kan gaan, geeft u dat dan tijdig door aan de assistente.

* dr.Breedijk heeft spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

* dr.Stuijt heeft spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

* dr.Vriend heeft spreekuur op dinsdagochtend, woensdag en donderdag

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Een afspraak maken per e-mail

Een afspraak maken voor het spreekuur kan ook via e-mail. De afspraak duurt 10 minuten en is bedoeld voor 1 klacht/probleem.

Voor het maken van afspraak per e-mail gelden de volgende regels:

- Vermeld in de e-mail uw naam, voorletter(s), geboortedatum, adres, telefoonnummer en de datum en het tijdstip waarop u een afspraak wenst.

- Uw aanvraag moet minimaal 3 werkdagen voor de gewenste afspraakdag bij ons binnen zijn.

- U kunt zelf een tijdstip aangeven op elke werkdag tussen 8.30 uur en 10.30 uur (verdeeld in blokken van 10 minuten). Geeft u duidelijk aan bij welke huisarts u de afspraak wenst en voor welke klacht/probleem u komt.

- U ontvangt een bevestiging van uw afspraak per mail. Indien de gewenste tijd niet beschikbaar is zullen wij u een alternatief bieden. Nadat u een bevestigingsmail heeft ontvangen met datum/tijdstip/arts is de afspraak definitief. U wordt dan ook op deze tijd verwacht, tenzij u minimaal 24 uur van tevoren afzegt.

U kunt de afspraak aanvragen via het contactformulier op deze site.

 

Contact

Spoednummer 0227 60 28 89
 

Breedijk & Stuijt

Brinkweg 3
1771 CN Wieringerwerf
Telefoon:
0227 60 24 50
Fax:
0227 60 02 90
De Schakel (alleen spreekuur op afspraak)
Langeweg 3 in Slootdorp
Routebeschrijving >

over de praktijk